Exposanten

Drukbezocht, verrassend en zeer gemoedelijk

 

Exposanten

Drukbezocht, verrassend en zeer gemoedelijk

 

Exposanten

Drukbezocht, verrassend en zeer gemoedelijk

1
1

Boot Holland, de traditionele opener van het watersportseizoen, is bij uitstek een beurs voor primeurs. Veel bedrijven grijpen daarom hun kans en tonen tijdens Boot Holland hun nieuwste producten als eerste aan het grote publiek. Ter illustratie: in februari 2017 toonde Boot Holland  ruim 50 wereldprimeurs. Dit ongekende aantal is niet alleen een prachtig cadeau voor vele trouwe beursbezoekers, het is ook een compliment aan de organisatie.

Kwaliteit

Boot Holland is voor elke watersportprofessional hét moment om zich te presenteren aan het grote publiek. Ook in 2017 was Boot Holland weer een allround botenbeurs, aangevuld met direct gerelateerde producten en diensten.

Verrassen

En Boot Holland vernieuwt. Naast vaste items zoals het paviljoen voor rond- en platbodems kende de afgelopen editie van de beurs ook een paviljoen voor suppen en zullen er meer zeilboten te zien zijn. “We blijven ons ontwikkelen”, aldus de organisatie. “Zodat we ook onze vaste bezoekers elk jaar weten te verrassen.”

Media

Van een professionele organisatie mag u als exposant een goede mediacampagne verwachten. WTC Expo heeft goede samenwerkingen met diverse uitgevers. Het evenement wordt uitgebreid onder de aandacht gebracht bij de liefhebbers van watersport en professionals. Denk hierbij aan advertenties in branchegerichte magazines, dag,- en weekbladen, Radio/TV, E-mailingen, persberichten, free-publicity en uitgebreide online marketing.

Gemoedelijk

Belangrijk pluspunt van Boot Holland is dat de schaalgrootte niet ten koste gaat van de gemoedelijkheid. Organisatie: “Op geen enkele beurs in de Benelux staan zo veel motorboten als bij ons. Dat trekt veel mensen, en toch blijft het gezellig. Boot Holland staat traditioneel bekend om de vele stalen schepen, maar exposeert ook Scandinavische boten, sloepen, vletten en bijboten. Mensen komen echt voor de boten. Ze willen ze zien, voelen, ruiken en er alles over weten. Bij Boot Holland kan het, en dat koesteren we.”

Aantrekkelijk

Voor exposanten combineert Boot Holland diverse voordelen. Zo is er de uitstekende bereikbaarheid, zowel met de auto als met het openbaar vervoer (het beurscomplex ligt op 10 minuten lopen van het station). Daarnaast heeft het WTC Expo Leeuwarden een inpandig hotel en tal van uitstekende voorzieningen, zo geldt voor bezoekers een vast dagtarief van slechts €4,- voor het parkeren. Voor u als exposant is parkeren gratis. En niet onbelangrijk: de prijs per vierkante meter van Boot Holland ligt ver onder die van vergelijkbare beurzen.

Organisatie

Als exposant van Boot Holland kunt u rekenen op een gedegen en behulpzame organisatie, met goed op elkaar ingespeelde afdelingen welke worden gekenmerkt door korte lijnen. Dit vertaalt zich onder meer in een vooraf duidelijke plattegrond met een logistieke planning en ruim voldoende op,- en afbouwtijd maar ook een online bestelmodule voor het bestellen van bijvoorbeeld standfaciliteiten en relatiekaarten. Een up-to-date website en nieuwsbrieven met de laatste informatie. Voorts staat er een toegankelijk projectteam klaar om uw vragen te beantwoorden en u te adviseren voor een optimale presentatie.